Avm Esnafın Uzağında Olacak

Avm Esnafın Uzağında Olacak

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, yeni yapılması planlanan alışveriş merkezinin (AVM) şehrin dışına yapılacak olmasının sevindirici olduğunu söyledi.
Ordu’da gelecek yıllarda yapılması planlanan AVM’nin şehir dışına yapılacak olmasının küçük esnafı rahatlattığını belirten Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, "Büyükşehir Belediyesi’nin, Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın AVM’yi şehir dışına yapma konusundaki düşünceleri esnaf açısından iyi bir durum. Çünkü AVM artık her ilde olduğu gibi Ordu’da olacaktır. Bizim bu durumda istediğimiz Ordu esnafının en az zarara uğramasıdır. Başkanımız Ordulu, Ordu esnafını düşünen birisi bu yüzden yapılacak olan AVM’yi şehir dışına yaptıracaktır" dedi.
Esnaf açısından AVM’nin getirisinden çok götürüsünün olduğunu vurgulayan Bostancıoğlu, şehir içinde bulunan büyük marketlere de sınır getirilmesini istedi. Enver Yılmaz’ın her zaman esnafın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini aktaran Bostancıoğlu, tek isteklerinin şehir içinde büyük marketlere ruhsat verilmemesi olduğunu sözlerine ekledi.