Aydın İl Müdürlerinden Bik Aydın Şubesine Ziyaret

Aydın İl Müdürlerinden Bik Aydın Şubesine Ziyaret

Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doru ile İl Bilgi İşlem Müdürü Osman Ünlü, Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Aydın’da 2 Mayıs 2014’te resmi olarak faaliyete başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şubesi Müdürü Özer Akoğlu’nu makamında ziyaret eden Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doru ve İl Bilgi İşlem Müdürü Osman ÜünlüÜ yaptıkları ziyarette, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Basın İlan Kurumunun Aydın’a açılmasından memnuniyetini söyleyen İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, “Basın İlan Kurumunun Aydın’a açılması yerinde bir karar olmuş. İl müdürlerimizle birlikte hayırlı olsun ziyareti yaptık. Başta kurum müdürü Özer AKOĞLU olmak üzere kurumun tüm çalışanlarına başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren BİK Aydın Şube Müdürü Akoğlu da, “Ziyaretlerinden dolayı il müdürlerimi teşekkür ediyorum. Her zaman birlikte koordineli çalışmalar içinde olacağız” şeklinde konuştu.