Aydınspor 1923 Hocasını Buldu

Aydınspor 1923 Hocasını Buldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, teknik direktör sorununu Mehmet Akif Başaran ile çözdü.
Aydınspor 1923’te bir kez istifa edip geri dönen ve ardından geçen hafta oynanan Menemen Belediyespor maçı sonrası ikinci kez istifa eden Osman Aktar’ın takım altyapı koordinatörü Mehmet Öztürk nezaretinde çalışmalarını sürdürüyordu.
Teknik direktör arayışlarını çok sayıda isim üzerine sürdüren Aydınspor 1923’te dün büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı ifade edilen Levent Devrim ile yaşanan pürüzlerden dolayı imza aşamasına gelinemeyince; geçen sezon Trabzon Akçaabatspor’u çalıştıran Mehmet Akif Başaran’ın ismi gündeme geldi.
Aydınspor 1923, sezon başında Turgutluspor ile el sıkışmasına rağmen imzanın eşiğinden dönen teknik direktör Mehmet Akif Başaran ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Geçen sezon Akçaabat Sebatspor’u çalıştıran Mehmet Akif Başaran, geçmişte aralarında Altay, Göztepe, Karşıyaka Eskişehirspor, Sarıyer, Kasımpaşa, Giresunspor ve Zeytinburnuspor’un da bulunduğu çok sayıda kulüpte görev yapmıştı. Yarın Aydın’a gelmesi beklenen 58 yaşındaki başarılı teknik direktör ile mukavele imzalanacağı öğrenildi.