Azerbaycan Büyükelçisinden Başkan Ak’a Ziyaret

Azerbaycan Büyükelçisinden Başkan Ak’a Ziyaret

Azerbaycan Büyükelçisi Faig Bagırov, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkan Ak’ın makamında gerçekleşen görüşmede yeniden Keçiören’de olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Büyükelçi Bagırov, “Her gelişimde güzel gelişmeler görüyorum. İlçeniz kalabalık bir nüfusa sahip, bu yüzden canlılık var, hareket var. Allah size çalışmalarınızda kolaylıklar versin. Yeni başarılara imza atmanızı diliyorum. Bizler de sizin Keçiören için yaptığınız hizmetleri görüp seviniyoruz” diye konuştu.
Azerbaycan’a her zaman destek veren bir belediye başkanı olmasından ötürü Mustafa Ak’a teşekkür eden Bagırov, “Desteğiniz bize ayrı bir güç katıyor” dedi.
Büyükelçinin ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Ak ise, “Burası sizin eviniz. Keçiörenlilerin yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik hizmetler yapmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu. Hocalı Katliamı’nın yıldönümünün yaklaştığını hatırlatan Mustafa Ak, “Keçiören’de geçen yıl açılışını yaptığımız Hocalı Şehitleri Anıtı, Azeri kardeşlerimizin yaşadığı acıyı ölümsüzleştirdi ve bu vesileyle iki ülkenin bağlarını bir kez daha güçlendirdi. Acıların karşısında dimdik durduğumuzu dosta düşmana gösterdi. Her daim yanımızda dost ve kardeş Azerbaycan halkını görmek geçmişte olduğu gibi gelecekte de bizim temel gücümüzü oluşturmaya devam edecek” diye konuştu.
Görüşmenin sonunda Büyükelçi Bagırov, Başkan Ak’a Azeri çalgısı tar, kabak kemane ve def maketi hediye etti. Başkan Ak da konuklarına umre ziyaretinden getirdiği zemzem suyu ve hurmalardan ikram etti.