Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Bitlis

Banka Şubelerinden ‘kobani’ Tedbiri

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki banka şubeleri açılmazken, olası saldırılara karşı ise bazı şubelerin geniş camları sökülerek yerine duvar örüldü.Yaklaşık 15 banka şubesinin bulunduğu Tatvan’da, son 3 günde Kobani saldırıları nedeniyle...

Yayınlanma:
Banka Şubelerinden ‘kobani’ Tedbiri

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki banka şubeleri açılmazken, olası saldırılara karşı ise bazı şubelerin geniş camları sökülerek yerine duvar örüldü.
Yaklaşık 15 banka şubesinin bulunduğu Tatvan’da, son 3 günde Kobani saldırıları nedeniyle çıkan olaylarda hemen hepsi zarar gördü. Akşam saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden eylemlerde bazı banka şubeleri ateşe verilirken bazılarının ise camları kırıldı. Banka şubeleri bugün açılmazken, bazı şubelerde ise kırılan camların yerine duvar örmeye başladı. Banka şubeleri, ATM’leri ise yeni saldırılara karşı çelik kepenklerle kapattı.
Olayların aralıklarla devam ettiği ilçede bir yandan hasar tespit çalışmaları sürerken, diğer yandan ise hasar gören yerlerde ise tadilat işlemleri yapılıyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler