Barutçu Hem Ağladı Hem Ağlattı

Barutçu Hem Ağladı Hem Ağlattı

Türkiye Yol İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mustafa Barutçu, aday olmadığı kongrede konuşurken gözyaşını tutamayınca kongreye katılanları da ağlattı.
Yol İş Sendikası’nın 9. Olağan Kongresi’nin açılışında konuşan Barutçu’nun aday olmadığı ve tek liste Tuncay Özbek’in aday olduğu kongreye Kıbrıs’ta bulunan bazı sendikaların temsilcileri de katıldı.
Divan Başkanlığını Türkiye Yol İş Sendikası Genel Sekreteri Teyfik Özçelik’in yaptığı Yol İş Sendikasının 9. Olağan Kongresinin açılış konuşmasını yapan Yol İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mustafa Barutçu, sendikacılığın çileli bir meslek olduğunu söyledi. Barutçu, "Hepimiz belli aşamalardan geçtik Sendika demek çile demek bu çilenin altından kalmak çok zordur" dedi.
25 yıllık sendikacılık hayatını anlatan Barutçu, gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Başta Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar olmak üzere salonda bulunanlar da duygularına hakim olamadı.
Genel Başkanı Ramazan Ağar, ise yaptığı konuşmasında, taşeron işçilerinin sıkıntılarını ve çözümü için yaptıkları çalışmaları anlattı.
117 delegenin oy kullandığı kongreye tek listeyle giden Tuncay Özbek, Türkiye Yol İş Sendikası Adana Şube Başkanlığına seçildi.