Başarılı Sanayiciler Ödüllendirilecek

Başarılı Sanayiciler Ödüllendirilecek

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO,) 2013 yılındaki verileri esas alarak 17 farklı kriterde başarılı olan 183 üyesini ödüllendirecek.
2013’te üretim, yatırım, ihracat, vergi ve istihdam başta olmak üzere, Ar- Ge ve inovasyon dahil 17 farklı kriterde başarılı olan üyeler, 16 Ocak Cuma günü Hilton Oteli’nde gerçekleşecek törende ödüllerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alacak.
Zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, ‘üretim yoksa kalkınmak hayaldir’ diyen EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Yılın hemen başında başarılı sanayicileri ödüllendirerek, üreten kesimin umudunu diri tutmayı hedefliyoruz. 2015, ülkemiz için yeni bir sanayi-üretim hikayesi ve heyecanının hayata geçirildiği bir yıl olsun" dedi.
2013 verileri esas alınarak hazırlanan EBSO’nun Geleneksel Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni’nde, 183 üyenin yanı sıra başarılı kadın ve genç olmak üzere iki girişimciye plaket ve başarı belgesi verilerek, toplam 433 ödül sahibini bulacak.