Başbakan Davutoğlu, Aydın’a Gelecek

Başbakan Davutoğlu, Aydın’a Gelecek

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Bayraktar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 81 il kongresine katılma planı kapsamında Aydın’a gelmesinin beklendiğini kaydetti.
AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Bayraktar, AK Parti’nin 5.Olağan Kongre süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İl binasında düzenlenen toplantıya parti yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.
Aydın AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Bayraktar, gerçekleştirilecek olan AK Parti 5’inci Olağan Kongre takvimi doğrultusunda il ve ilçe kongrelerinin tamamının 22 Şubat 2005 tarihinde sona ereceğini ifade ederek, " Kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması mahalle delege seçimleri. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşı. Bunun için delege seçimleri mahallelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile sandık konularak yapılacak. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir. İlimiz ile İlçelerimizdeki delege seçimleri tüm mahallerimizde 19 Ekim günü aynı gün ve saatte yapılacak. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli mahallerimizde atılmış olacak. Daha sonra kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında İlçe Kongreleri ve 22 Kasım 2014 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirilecek. Kongrelerin 3 aylık sürece yayılmasının nedeni genel başkanımız ve başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ilk kongrelerimize katılmak istemesidir” dedi.