Başkan Alıcık, Diş Polikliniğinin Açılışını Yaptı

Başkan Alıcık, Diş Polikliniğinin Açılışını Yaptı

Nazilli’nin merkez mahallelerinden Altıntaş Mahallesi Atatürk Bulvarı Mimar Sinan Caddesi üzerinde hizmete başlayan Özel Nazilli Diş Polikliniğinin açılışı yapıldı.
Özel diş polikliniğinin açılışına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Meclis Üyesi Deniz Depboylu, Özel Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği iş yeri sahipleri Diş Hekimi Olgun ve Nurcan Koşar ile davetlilerin katılımıyla kurdele kesimi gerçekleştirildi.
Diş Hekimleri Olgun ve Nurcan Koşar, davetlilere polikliniği tanıtarak polikliniğin Nazilli’de en yeni teknolojik imkanlarla hizmet vereceğini söyledi. Diş sağlığı sektöründeki bütün yenilikleri ilçeye kazandırmayı hedeflediklerini belirten Koşar; “Polikliniğimizde röntgen yerine anlık dijital görüntüleme sistemi gibi yeni teknolojileri kullanıyoruz. Tek seansta kanal tedavisi gibi diş sağlığındaki önemli yeniliklere ve imkânlara sahibiz. Diş sağlığında Botox ve Dermal dolgular, Ortodonti, İmplant, Diş beyazlatma, Porselen Laminate veneer, Bonding, Zirkonyum, Kanal tedavisi, Protez, Dişeti hastalıkları, Çocuk diş hekimliği, Ağız bakımı, en yeni teknolojileri kullanarak en sağlıklı ve en kaliteli hizmeti vermeyi hedefliyoruz” dedi.
ALICIK, BAŞARILAR DİLEDİ
Kliniği açılışında davetlilere hitaben kısa bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise; “Hızla nüfusu artan Nazillimizde Olgun ve Nurcan Koşar diş hekimi kardeşlerimiz tarafından vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Özel Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin hayırlı olmasını diliyor, kendilerine başarılar diliyorum, Nazillimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.