Başkan Böcek’ten Konyaaltı Belediyespor’a Moral

Başkan Böcek’ten Konyaaltı Belediyespor’a Moral

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü’nün yönetimi ve oyuncularını kahvaltıda ağırlayarak onlara moral verdi.
Geçtiğimiz sezon Antalyaspor Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme fırsatı bulan Konyaaltı Belediyespor, 14 Eylül Pazar günü kendi evinde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma öncesi Konyaaltı Belediye Spor Kulübü’nün yönetimi ve oyuncularını kahvaltıda ağırlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sporculara moral verdi.
Liman Mahallesi’nde tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nin kullanımına hazır olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 3 bin kişi kapasiteli stadyumun Konyaaltı Belediye Spor Kulübü’ne hayırlı olmasını diledi. 15 bin metrekare alana sahip Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nin yaklaşık 3 milyon liraya mal olduğunu ifade eden Başkan Böcek, tesisin hizmete açılmasıyla Antalya’ya bir yeni spor kompleksi kazandırmış olduklarını kaydetti.
Başkan Böcek tüm Antalyalıları, 14 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Konyaaltı Belediye Spor Kompleksi’nde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaaltı Belediyespor’a destek olmaya çağırdı.
Öte yandan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde 4 spor salonu, misafir takım odaları, doping ve hakem odalarının yer aldığı, Antalya’ya kampa gelen futbol takımlarının da kullanımına sunulabilecek spor kompleksinde isteğe bağlı olarak lig maçları da oynanabileceği belirtildi.