Başkan Çelik’ten, Coşkun’a Ziyaret

Başkan Çelik’ten, Coşkun’a Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz haziran ayında Bülent Koşmaz’ın vefatı ile boşalan Ticaret ve Sanayi odası başkanlığına seçilen Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri arasında yapılan seçimde Başkanlık görevine seçilen Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Başkan Çelik’in ziyaretinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun’un yanı sıra, Başkan yardımcısı Ali Bankoğlu yönetim kurulu üyeleri Mehmet Fatih Özer, Gökmen Gökdede ve Bora Çaylan hazır bulundu. Rahmetli Bülent Koşmaz’ın Manisa’ya büyük katkılar sağladığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bilindiği gibi Manisa’mızın ağabeyi olan, birçoğumuzun üzerinde emeği olan, şehrimizin ticaret ve sanayi hayatına büyük katkıları olan değerli büyümüz Bülent Koşmaz rahmana yürüdü. Bir kez daha onu rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Bizler, onu tanıyanlar yaşadığı müddetçe, bu şehirde her zaman için hayırla ve dua ile anılmaya devam edecektir. Sanayi odamızın hizmetleri şüphesiz ki devam edecektir. Ticaret ve Sanayi odamızın yönetimi kendi içerisinde bir seçim yaptı. Uzun yıllardan beri tanıdığımız ve uzun yıllarca merhum Koşmaz ile birlikte hizmet etmiş olan değerli büyüğümüz Yaşar Coşkun yönetim kurulu başkanlığına getirildi. Bizde bu gün Şehzadeler Belediye Başkanı olarak sayın başkanımıza ve yönetimine hayırlısı olsun ziyaretine geldik. Rabbimden üstün başarılar diliyorum. Belediyeler ile Ticaret Odaları ve sivil toplum kuruluşlarının sürekli içli dışlı olması gerektiğini bilen birisiyim. Aynı zamanda Manisa Ticaret ve Sanayi odasının bir üyesiyim. Geçmiş dönemde meclis üyeliği görevinde de bulunmuştum. Dolayısı ile şuan kendimi evimde olarak kabul ediyorum. İnşallah Şehzadeler Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte, şehrimizin ticaretine, sanayisine katkı noktasında üzerimize düşen tüm görevlerde biz her zaman odamızın emrindeyiz. Her noktada müşterek faaliyet yapmaktan gurur duyarız. Her türlü iş birliğine açığız” dedi.
“KOŞMAZ SADECE MANİSA DEĞİL TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR”
Bülent Koşmaz’ın vefatının tüm Manisa’yı derinden üzdüğünü ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun “Öncelikle değerli başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e bu nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Değerli büyüğümüz rahmetli ağabeyimiz Bülent Koşmaz hepimizin büyüğüdür. Sadece Manisa için değil Türkiye’nin bir kaybıdır. Bunu yaptığı hizmetlerle, bizde yarattığı derin izlerle defalarca ispat etmiştir. Bizler açısından örnek alınacak ve örnek gösterilecek bir şahsiyettir. Rabbim mekânını cennet etsin. Onu kaybetmenin acısını unutmak tabii ki mümkün değil. Ancak hayat devam ediyor. Belediye Başkanımızın da ifade ettiği gibi yönetim kurulumuzun teveccühü ile başkanlık görevi tarafıma verilmiştir. Rabbimiz izini, arkadaşlarımızın ve diğer kamu kuruluşlarımızın da desteği ile Manisa’ya hizmeti devam ettireceğiz. Değerli büyüğümüz Bülent Koşmaz’ın bizlere bıraktığı bu bayrağı bir adım öteye götürebilirsek ne mutlu bize. Sayın Başkanımız Ömer Faruk Çelik ifade ettiği gibi kendisi bizim ailemizi bir üyesidir. Geçtiğimiz dönemde mecliste keyifle çalıştığımız bir üyemiz. Gerek bizlerde gerekse halk arasında ismi duyulduğunda insanlarda bir sempati uyanıyor. Allah bu sevgi ve itibardan kendisini mahrum etmesin. Belediye hizmetlerinde Ticaret ve Sanayi odası olarak bizlerde kendisine gereken tüm desteği vermeye hazırız. Hep birlikte Manisa’ya hizmet edebilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz” dedi.