Başkan Genç, Ilica Pazaryerini Ziyaret Etti

Başkan Genç, Ilica Pazaryerini Ziyaret Etti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Ilıca Mahallesi’nde ki pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla görüştü.
Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Ilıca Mahallesi’nde ki pazaryerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, pazaryerinde yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Ilıca pazaryerinin üzerinin kapatılması için çalışma yapıldığını belirten Başkan Genç’ten esnaf ve vatandaşlar da sorunun biran önce bitirilmesini istedi.
YAZIN SICAKTAN, KIŞIN YAĞMUR VE ÇAMURDAN KURTULACAK
Yazın bunaltıcı sıcaklardan kışın yağmur ve çamurdan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten Ilıca Mahalle sakinleri ve esnafı pazaryerinin üzerinin kapatılması halinde önemli bir sorunun ortadan kalkacağına dikkat çektiler.
ÇOCUKLARLA SOHBET
Çocukların da sevgisini kazanan Belediye Başkanı Turgay Genç, çocuklarla sohbet edip karneleri sordu. Sömestr tatilinde güzelce dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını öneren Başkan Genç, "Sizler Döşemealtı’nın ve Türkiye’nin geleceğisiniz iyi eğitim almanız ve başarılı yurttaşlar olmanız hepimizin ortak isteği ve arzusudur" dedi.
ESNAFLA BİRLİKTE
Belediye Başkanı Turgay Genç, Ilıca pazaryeri ziyaretinin ardından mahalle esnafıyla görüşüp sohbet etti. Başkan Genç’e Ilıca Mahallesi ziyaretinde Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zekeriya Altun ve İlçe Yönetimi ile Belediye bürokratları da eşlik etti.