Başkan Genç Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

Başkan Genç Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.
Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dilek-Recep Özer Ortaokulu’nda gerçekleştirilen yarıyıl karne törenine Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hayırsever Recep Özer ile Dilek Özer, çocukları Alican Özer, Ayşim Yiğitmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, Okul Müdürü Sakıp Akay, öğretmenler, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Bahşi, Musa Ünar ve veliler katıldı.
İLK KARNE TÖRENİ
Eğitime yeni başlayan okulun ilk karne törenine katılmaktan ve öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti bildiren hayırsever Recep Özer öğrencilere, "Sizler okulun ilk talebelerisiniz ve bugün de ilk karnelerinizi alacaksınız. Ben de en az sizler kadar heyecanlı ve mutluyum. Hepinize başarılar dilerim" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar ise Döşemealtı’nda 24 derslikli bir okul kazandıran Recep Özer ile Dilek Özer’e teşekkür etti.
Eğitim ve öğretime ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç ise hayırsever Recep Özer ve Dilek Özer ile çocuklarına katkılarından dolayı teşekkür etti.
Okul Müdürü Sakıp Akay, okul çevre düzenlemesi ve eksikliklerin giderilmesi konusunda Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e brifing dosyası verdi.