Başkan Gürsoy Çalişanlarla Birlikte Yemek Yedi

Başkan Gürsoy Çalişanlarla Birlikte Yemek Yedi

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yenilenen belediye garajında çalışanlarla bir araya gelerek yemek yedi.
Başkan Gürsoy, atıl durumda olan belediye garajında yapılan tadilat çalışmasıyla yapımı tamamlanan mekânda incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarla atıl durumda olan belediye garajını modern bir görünüme kavuşturan Başkan Gürsoy, burada yapılan toplantı salonunda belediye birim müdürleriyle de bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Başkan Gürsoy, ilçeye hizmet etmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini ifade ederek, “İlçemizi kalkındırmak için hep birlikte her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Adilcevaz’ın menfaati, kalkınması bizim için her şeyden daha çok önemlidir. Herkes fikirlerini ve projelerini sunsun, hep birlikte değerlendirip bir karar alalım. Hemşehrilerimiz bizleri belediye başkanı seçti ve güvenini boşa çıkarmamak adına daha çok çalışmalıyız. İnşallah 2015 yılında ilçemiz için daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.
Başkan Gürsoy, toplantı sonrası garajda yeni yapılan yemekhanede birim müdürleri ve belediye personeli ile birlikte yemek yedi.
Daha sonra birim müdürleri ile birlikte belediyeye ait şehirlerarası otogarda incelemelerde bulunan Başkan Gürsoy, yapılan çalışmalarla Adilcevaz’a yakışır bir hale getireceklerini söyledi.