Başkan Gürsoy Siyasi Parti Temsilcileriyle Buluştu

Başkan Gürsoy Siyasi Parti Temsilcileriyle Buluştu

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçede bulunan siyasi partilerin başkanlarıyla bir araya gelerek hizmetlerini ve projelerini anlattı.
Başkan Necati Gürsoy’un makamında gerçekleşen toplantıya siyasi partilerin başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy; "Göreve geldiğimiz günden şimdiye kadar belediye olarak çeşitli hizmetler yaptık. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’na sıcak asfalt yaptık. Bazı yollarımızda genişletme çalışması yaptık. Köyden gelen hemşehrilerimiz için köy evi ve otopark yaptık. Belediye bütçesiyle sınırlı hizmetler gerçekleştirebiliyoruz. Ancak emin olun ki çeşitli bakanlıklara sunduğumuz projeler sayesinde önümüzdeki yıl çok farklı bir Adilcevaz sizleri bekliyor olacak. Öncelikle Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yapacağımız protokolle Cevizkent ve TOKİ yoluna sıcak asfalt yapacağız. Kendi imkânlarımızla Cevizlibağ’dan başlayarak hastaneye kadar olan ara yola parke döşeyeceğiz. Yine tahrip olmuş mahalle ve caddelerde parke ve asfalt çalışmalarımızı bu sene tamamlayacağız. Turizm şehri olma yolundaki gayretlerimizi göstermek adına farklı yerlerde 2 farklı kadın ve erkek plajı yapıyoruz. Kadınlar plajına bayan sorumlular bırakacağız. Bu sayede ilçemizin en fazla yükünü çeken bayanlarımıza özel bir plaj yapmış olacağız. Baraj mevkiine 18 metre yükseklikte setler çekerek büyük bir gölet oluşturuyoruz. Bu göletin etrafını teraslayarak dinlenme ve piknik alanları oluşturacağız. Gölet sayesinde içme suyu problemini çözmüş olacağız. Hepimiz farklı fikirler ve düşünceler içerisinde olabiliriz. Tabi ki demokratik toplumlarda insanların düşünceleri ve fikirleri ön planda olmalıdır. Fakat burada hepimiz ya akrabayız ya arkadaşız ya da mutlaka yakın bir bağımız vardır. Ben sizleri siyasi parti başkanları olarak değil kardeşlerimiz olarak görüyor ve düşüncelerinizi önemsiyorum. Sizlerle ortak akılda buluşmak istiyoruz. Sizin de projeleriniz varsa onları da değerlendirmek istiyoruz. Bu ilçe hepimizin, el birliğiyle bu ilçeyi kalkındırmanın zamanı geldi de geçiyor" şeklinde konuştu.
DSP İlçe Başkanı Kadir Nacar ise, “Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un nazik davetinden ve projelerini bizlerle paylaşmasından, bizleri önemsemesinden büyük mutluluk duyduk. Yıllardır siyasetle iç içeyim, ilk defa bir belediye başkanının bu şekilde bir yaklaşımını gördüm. İşte ilçeler, beldeler bu şekilde büyür, bu şekilde kalkınır. Ben DSP İlçe Başkanı olarak sayın belediye başkanımızın yanında olacağımın sözünü veriyorum" dedi.
CHP İlçe Başkanı Şerif Sayın ise, "Necati Gürsoy’u biz siyasetçi olarak değil halen ilçemizin büyüğü, bürokratı, bölge müdürü olarak görüyoruz. Elbette hepimizin farklı düşünceleri var. Ama mesele ilçemize hizmetse elini taşın altına koyacak ilk siyasi parti başkanı ben olurum. Başkanımıza böyle güzel bir toplantı düzenlediği için sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.