Başkan Kafaoğlu Almanya’da

Başkan Kafaoğlu Almanya’da

Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar’ı beraberindeki heyetle ziyaret eden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Duisburg Belediyesinin çalışma ve projeleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Kafaoğlu, daha sonra ise kendi çalışmaları hakkında Duisburg Belediyesine bilgi verdi.
Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (BAL-DER) öncülüğünde düzenlenen etkinliğe katılmak için Almanya’ya giden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Ahmet Şen, Komisyon Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Komisyon Üyeleri Mustafa Kalınoğlu, Eyüp Uygur ve Ahmet İşlek’in katılımlarıyla, Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar’ı makamında ziyaret etti. Sol Parti’den Duisburg Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Erkan Kocalar, Balıkesir heyetini Gaziantep Salonu’nda ağırladı.
Almanya Balıkesirliler Derneği Başkanı Önder Bulaşma ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, her iki belediye başkanı çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundular. Ziyarette Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül İlçesi’nin tarihi sembolü olan Şadırvan motifli plaket verdi. Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar ise Duisburg’u temsilen çelikten yapılmış Duisburg simgesi tabak hediye etti.
Misafirlerine Belediye sarayını, Duisburg Endüstri ve Sanayi Müzesi’ni gezdiren Erkan Kocalar’ı tebrik eden Zekai Kafaoğlu, günün anısına Duisburg’un altın defterini imzaladı.