Başkan Kale Halk Gününde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Kale Halk Gününde Vatandaşlarla Buluştu

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, haftada bir gün halk günü yaparak vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Haftanın Perşembe günü mesai başlangıcından bitimine kadar sadece halkın sorunlarını dinleyen başkan Kale, halk gününde vatandaşlar ve muhtarların sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretiyor. Başkanlık makamında ve toplantı odasında gerçekleştirilen “Halk Günü”ne Cihanbeylili vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Halkla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Gerçekleştirdiğimiz insan odaklı çalışmalarımızla 6 ay gibi kısa sürede hızla gelişen ve yükselen bir Cihanbeyli vizyonu ve misyonu oluşturduk. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri bizim için çok önemli. Üreten genç bir Cihanbeyli için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesi. Vatandaşlarımız özgürce, demokratik bir şekilde düşüncelerini bizlerle paylaşıyor” dedi.