Başkan Kurt: “kültüre, Sanata Ve Sinemaya Desteğe Hazırız”

Başkan Kurt: “kültüre, Sanata Ve Sinemaya Desteğe Hazırız”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, ünlü gazeteci ve televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu ile bir araya geldi.
Talipoğlu ile kültür, sanat ve sinema üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Kurt, ünlü gazeteci ve televizyon programcısı ile önemli projelere imza atacaklarını belirtti. Başkan Kurt ayrıca, gereken her konuda destek sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.
Talipoğlu ise, Odunpazarı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini, Odunpazarı’nın kitleler tarafından tanınması için çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.
Ziyaretin ardından Odunpazarı Belediye Kurt ve Tayfun Talipoğlu tarihi Odunpazarı bölgesini gezdi. Başkan Kurt ve Talipoğlu, tarihi evlerin ve sokakların arasında keyifli bir tur gerçekleştirdi. Odunpazarı Bölgesi hakkında Talipoğlu’na bilgiler veren Başkan Kurt, Talipoğlu ile Odunpazarı esnafını da ziyaret etti.
Talipoğlu, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nin Türkiye’deki turistik alanlar arasında dikkat çeken bir bölge olduğunu ifade etti.