Başkan Uysal Oyunu Kullandı

Başkan Uysal Oyunu Kullandı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe Uysal ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu kullandı.
Türkiye tarihinde ilk kez halk tarafından seçilen cumhurbaşkanını belirlemek için vatandaş sandık başına gitti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe Uysal ile birlikte oyunu, Dr Günseli Bülent Akınsal İlköğretim ve İş Okulu 1013 no’lu sandıkta kullandı. Oyunu kullanan Başkan Uysal, “Sonuç ne olursa olsun demokrasimiz için, ülkemiz için ,insanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Cumhurbaşkanlığı makamının Türkiye’nin birliğini, beraberliğini simgelediğini hatırlatan Uysal, “Bütün toplum kesimlerinin kimliğini içine kattığı bir makam. Yani bütün toplum kesimlerini temsil etmesi gereken bir makam. Herkesi uzlaştırması gereken, herkesi bir arada düşünmesi gereken, sıkışıldığında, kavga edildiğinde sıkıntıya düşüldüğünde başvurulması gereken böyle bir ulvi makam.bu makamın halk tarafından seçildiği ilk seçim deneyimini yaşıyoruz” dedi.
Uysal daha sonra, oy kullanmaya gelen vatandaşlar ve sandık görevlileriyle sohbet etti.