Başkan Yardımcısı Kaya’dan Personeline Anlamlı Ziyaret

Başkan Yardımcısı Kaya’dan Personeline Anlamlı Ziyaret

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, zabıta personeli Mehmet ve Bahar Kurt çiftini evinde ziyaret ederek, yeni doğan bebeklerine çeyrek altın taktı.
Başkan Yardımcısı Kaya’ya ziyaretinde Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve Kültür Sosyal İşleri Müdürü Şaver Yüksel de eşlik etti. Yunusemre ailesi olarak personellerinin iyi ve kötü günde her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, "Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatı ile tüm personelimiz ile aile gibi yakından ilgileniyoruz. Doğum, hastalık ve vefat gibi durumlarda birim müdürlerimiz tarafından bilgilendirilerek yapılması gereken çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yunusemre Belediyesi personelinin sadece mutlu günlerinde değil, sıkıntılı zamanlarında da yanlarında bulunuyoruz. Yunusemre ailesi olarak sosyal belediyecilik alanında ki çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edecek ve farkımızı ortaya koyacağız" dedi.
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Mehmet Kadri Kurt ise "Allah belediye başkanımızdan razı olsun. Bunca yıllık memuriyet hayatımda ilk defa böyle bir olay ile karşılaşıyorum. Belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim" diye konuştu.