Başkan Yaşar, Emekçinin Yanında

Başkan Yaşar, Emekçinin Yanında

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Disk Genel-İş Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Turan Kütükbaş ve şube yönetimini makamında ağırladı.
Yaşar’a, emeğe ve emekçiye olan desteklerinden dolayı teşekkür eden Kütükbaş, Torba Yasa ile birlikte, belediye şirketlerinin devre dışı bırakılmasına ve taşeron firmaların önünün açılmak istenmesine vurgu yaparak, “Taşeronlaştırma yaygınlaştırılmak isteniyor. Bu kölelik düzeniyle çok çalışıp, az ücret almak demektir. Bu sıkıntıları görerek bir sendikacı gibi bize destek oldunuz. Emekçiden yana tavır alarak çalışanı mağdur etmediniz. Emeğe ve emekçiye verdiğiniz destekten dolayı işçiler ve yönetim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, çalışan insanın her zaman, her yerde başarıya ulaşacağını belirterek, “Çalışan ile çalışmayanı ayırt ederim. Çalışan insanın her zaman başımın üstünde yeri vardır. Personel çalıştığı parayı hak ederek evine götürürse vicdanı rahat olur. Benim vicdanım da rahat olmalı, halka karşı sorumluluklarım var. Bu yüzden kamu malını zarara uğratacak her kim olursa olsun karşısındayım. Geldiğim günden beri bunu savundum. Savunmaya da devam edeceğim” dedi.
Özlük haklara dikkat çeken Yaşar, “Sendika işçinin özlük haklarını koruyor. Bunun için çok önemli. Biz de sizlere elimizden gelen desteği veriyoruz. Çalışanımızın maaşını gününde ödüyoruz. Bizim için işçinin hakları önceliklidir” dedi.