Başkan Yıldırım, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yıldırım, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, "Biz nasıl Erbaa’nın şehri emini isek muhtarlarımız da mahalleler için aynı konumda" dedi.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde mahalle muhtarlarıyla belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Yıldırım, muhtarların taleplerini dinledi. Mahalle muhtarlarının Erbaa için önemini vurgulayan Başkan Yıldırım, "Biz nasıl Erbaa’nın şehri emini isek muhtarlarımız da mahalleler için aynı konumda. Ulaşamadığımız vatandaşlarımız elbette vardır, bu konuda muhtarlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Ayrıca evde bakım hizmeti için muhtarlarımız bize listelerini ulaştırırsa biz de bu konuda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Kanalların üzerinin kapatılmasıyla ilgili 50 milyon TL’lik bir çalışma başlıyor. Devlet Su İşleri kanalların üzerinin kapatılması ile ilgili projeyi yatırım programına aldı. Erbaa Belediyesi bu projeye yüzde 10 katkı sağlayarak ortak olacak" şeklinde konuştu.
Muhtarlara kaçak yapılaşmayla mücadele edecekleri bilgisini veren Başkan Yıldırım "Vatandaşlarımız kaçak binaya tevessül etmesinler. Kaçak binalar sanılanın aksine maddi yoksunluktan değil alışkanlıktan yapılıyor” diye konuştu.