Başsoy Çalişmalari Toplumun Her Kesimiyle Şekillendiriyor

Başsoy Çalişmalari Toplumun Her Kesimiyle Şekillendiriyor

Çalışmalarını toplumun her katmanından temsilciler ile şekillendiren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, bu kez şehrin yetiştirdiği yazarlar ile bir araya geldi.Belediye Misafirhanesinde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Başsoy’a, Belediye Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.
Şehre fikirleriyle yön veren yazarlara Belediye çalışmalarını anlatan Başkan Başsoy yaptığı konuşmasında, “Şehrimizin geleceğini şekillendirmek için katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda şehrimizin yetiştirdiği kalem ustaları olan sizlerle bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi öğrenmek istedik. Arzumuz bir makamı doldurmak değil bu makamın hakkını vererek çalışmak. Sizler şehrimize yön veren önemli şahsiyetlersiniz, sahip olduğunuz bilgi birikiminden bizlerde faydalanmak istiyoruz” dedi.
Başkan Başsoy sunumunun ardından toplantıda bulunan gazeteci yazarlar fikir ve önerilerini aktardığı belediye yöneticileri ise yazarların sunduğu önerileri titizlikle dinleyerek not aldı. Belediye yöneticileri tarafında bu projelerin uygulanabilirliğinin gözden geçirileceği ve bütçe imkanları dahilinde bu önerilerin değerlendirileceği bildirildi.