Belediye Basket Takımında Hedef Galibiyet

Belediye Basket Takımında Hedef Galibiyet

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, sezonun ilk maçına hazırlanıyor. Düzce Belediyespor Basketbol Takım Antrenörü Altuğ Kuru, yaptığı açıklamada "Amacımız Bilecik’ten galibiyetle dönmek ve lige iyi bir başlangıç yapmak” dedi.
Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, 2014 - 2015 Türkiye Basketbol 3. Ligi’ndeki ilk sınavını 19 Ekim Pazar günü Bilecik’te verecek. Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, 19 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Atatürk Spor Salonu’nda Bilecik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Türkiye Basketbol 3. Ligi ilk hafta maçları kapsamında Bilecik Belediyespor’un konuğu olan Düzce Belediyespor’da hedef galibiyet.
Düzce Belediyespor Basketbol Takım Antrenörü Altuğ Kuru, “Takımımız verimli bir hazırlık dönemi geçirdi. Bolu ve İstanbul Spor takımlarıyla hazırlık maçlarımız oldu. Bazı talihsiz sakatlıklar yaşayan oyuncularımız vardı. Onlar da hazır duruma gelmeye başladılar. Bilecik deplasmanı bizim için çok önemli. Amacımız Bilecik’ten galibiyetle dönmek ve lige iyi bir başlangıç yapmak” dedi.
Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ise sporculara 2014 - 2015 Türkiye Basketbol 3. Ligi’ndeki ilk sınavında başarılar diledi.