Belediye Otobüsü Şoförlerine Eğitim

Belediye Otobüsü Şoförlerine Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi, almış olduğu 100 yeni toplu taşıma aracın ardından, şoförlere güvenli sürüş teknikleri ve araçların özellikleri hakkında eğitim verdi.
Daha önce 100 toplu taşıma araçla Mersin halkına hizmet veren Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Mersin’de ulaşımı rahatlatmak amacıyla araç filosuna 100 yeni araç daha eklemesinin ardından, Kongre ve Sergi Sarayı’nda 200 şoföre güvenli sürüş ve araçların özellikleri hakkında uzmanlar tarafından bilgiler verildi.
Bu tür eğitimlere büyük önem verdiklerini belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "7’den 70’e tüm halkımıza hizmet veren toplu taşıma araçlarımızda, halkımızın güvenliğini sağlamak bizim boynumuzun borcudur. Büyük sorumluluk alan şoförlerimizi uzmanlar tarafından eğitiyoruz ki, trafikte daha bilinçli ve dikkatli olsunlar. Ayrıca engelsiz yeni araçlarımızın teknik özellikleri hakkında detaylı bir şekilde bilgilendiriliyorlar. Şoförlerimizin vatandaşlara karşı davranışları konusunda da gerekli uyarılar yapılmaktadır. Halkımızdan gelecek en ufak bir şikayet değerlendirilecek ve gereken yapılacaktır. Halkımıza güler yüzlü hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Mersin halkı hizmetin en iyisine layıktır. Bu tür eğitimlerimiz belirli periyotlarda devam edecektir” dedi.