Best Sezona Hazır

Best Sezona Hazır

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, kazandığı federasyon kupasını BEST şirketinin de bağlı olduğu Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sırrı Yırcalı’ya verdi.
BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, yeni sezon öncesinde transferlerini yaparak ligin ilk maçını beklemeye başladı. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan BEST A.Ş. tesislerinde yeni takımı basın mensuplarına tanıtan BEST’te yeni sezon hedef Beko basketbol Ligi. Toplantı salonunda açıklamalarda bulunan Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sırrı Yırcalı, "Bu sene eski başarılarımızı aşmak istiyoruz. 11 Ekim’de ilk maçımız Sakarya temsilcisi ile olacak. Geçen yıl ligde 18 takım vardı ve ligi 10. olarak tamamladık. Bizi memnun eden en büyük olay ise, geçen sene takımımız ligde en çok seyircisi olan 2. takım oldu. Maksadımız, Balıkesir’de insanların aileleri ile beraber maç izleyebilmelerini sağlamak ve onlara futbolun dışında başka sporlar olduğunu anlatabilmek" dedi.
BEST Balıkesir Basketbol Takımına bu yıl 1 milyon 200 bin TL yatırımda bulunduklarını söyleyen Yırcalı’nın ardından Kulüp Başkanı Gafur Çoymak değerlendirmede bulundu. Çoymak, "Bu yıl ligimizde 6-7 takımın güç dengesi eşit gibi gözüküyor. Bu da basketbol kalitesinin üst seviyede olacağını gösteriyor. Birbirinden zevkli mücadeleler izleyeceğiz. Bu sene Beko basketbol Ligi’ne getirilen 6 yabancı kuralının ardından 2. Lig’de de Beko liginde oynamış bir çok oyuncuyu izleme fırsatımız olacak" dedi.
BEST Balıkesir Basketbol takımının Balıkesir’de oynayacağı maçların bilet fiyatları ise geçen yıl ile aynı kaldı. Tam 5 TL ve öğrenci 4 TL olan biletlerle birlikte kombineler ise 100 TL olarak belirlendi.
Toplantının sonunda BEST Balıkesir Basketbol takımı oyuncuları basına tanıtıldı. Oyuncular sezon başı aldıkları Federasyon Kupası’nı toplantı salonuna getirerek kupayı Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sırrı Yırcalı’ya armağan etti.