Bölgesel Basketbol Ligi

Bölgesel Basketbol Ligi

Bağlar Belediyesi basketbol takımı, sahasında oynadığı Sivasspor gençlik takımını 61-57 yenerek ligi ikincilikle bitirdi.
Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bağlar Belediyesi erkek basketbol takımı ligin son maçında Sivasspor gençlik takımı ile karşı karşıya geldi. Hafta sonu Bağlar Belediyesi spor salonunda oynanan basketbol maçında Sivasspor gençlik takımını 61-57 yenen Bağlar gençleri ligi ikinci sırada kapatarak 3. Lig Play Off’a kaldı. Zorlu geçen maçın ilk yarısında direnmeyi başaran Bağlar gençleri maç sonuna kadar üstünlüğünü koruyarak 4 sayı farkla maçı kazanmayı başardı.
“ÜÇÜNCÜ LİG’DE KENTİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
Play Off’a gitmek için maçın kazanılması gerektiğini ifade eden Bağlar Belediyesi basketbol takımı antrenörü Özgür Büyük, sergilenen oyunla maçı hak ettiklerini söyledi. Play Off’a kalabilmek için galibiyetin yetmediğini, 4 sayı fark atılması gerektiğini ifade eden Büyük, “Üç maçtır üst üste son hücumda biz kaybediyorduk. Bu sefer son hücumla biz kazandık. Eşbaşkanlarımız başta olmak üzere emeği geçen bütün yöneticilere sonsuz teşekkür ederiz. Bu maçı kazanmakla birlikte 3. Lig için Play Off’a katılacağız. Burada sadece doğu takımlarını değil bir Bağlar Belediyesi olarak Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük takımların alt yapısını ağırlayacağız. Onları buraya getireceğiz. Bizim amacımız belediyemiz adına kentimizi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.