Bosna’dan Dört Birincilikle Döndüler

Bosna’dan Dört Birincilikle Döndüler

Bosna-Hersek’in Başkenti Saraybosna’da yapılan 8. Uluslararası Bosna Olimpik Open Tekvando Turnuvası’nda İlkadım Belediyesi sporcuları dört birincilik, bir ikincilik ve bir üçüncülükle dündü.
Bosna-Hersek’in Başkenti Saraybosna’da yapılan ve 10 ülkeden 32 kulüpten 435 sporcunun katıldığı, 8. Uluslararası Bosna Olimpik Open Tekvando Turnuvası’nda İlkadım Belediyesi’ni temsil eden sporcular gösterdikleri başarı ile turnuvaya damga vurdu. Turnuvanın gerçekleştiği Bosna-Hersek’in Başkenti Saraybosna’dan gururla dönen ekip ilk olarak İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti. Kupa ve madalyaları ile Başkan Tok’u makamında ziyaret eden sporcular Tok’a destekleri teşekkür etti.
GURUR VERDİLER
Sporcuların kazandıkları başarılar ve aldıkları madalya, kupalar ile İlkadımlıların göğsünü kabartarak onur ve gurur verdiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’da şehrinde yapılan 8. Uluslararası Bosna Olimpik Open Tekvando Turnuvası’na büyük başarılara imza atan genç sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum ve alınlarından öpüyorum. Saraybosna’da İlkadım’ın farkını herkese gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Müsabakalara gönülden inanarak çıkan sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımız aldıkları başarılar ile kazandıkları madalyalar kupalar ile göğsümüzü bir kez daha kabartarak bizlere onur ve gurur vermiştir. Tekrar hepsini tebrik ediyorum Allah yollarını her zaman açık etmesini diliyorum” dedi.