Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bursaspor'a büyük engel… Fırat ortaladı, Sow attı!

Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne olurken, Fırat Aydınus'un yanlı yönetimi, Sow'un kendi kalesine gol atması sonuca etki etti ve Timsah sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Yayınlanma:
Bursaspor'a büyük engel… Fırat ortaladı, Sow attı!

Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya Yeşil Beyazlılar oyuna kontrollü başladı. İlk yarı boyunca Sarı Lacivertliler hücumda daha etkili gözükürken, ilk önce Barış Yardımcı’nın sakatlanmasında ardından da Volkan Demirel’in Yusuf Erdoğan’a müdahalesinde hakem Fırat Aydınus beklenen faulleri vermedi. Mustafa Er, sakatlanan Barış yerine Bostock’u, Badu yerine de Kembo’yu sahaya sürdü. İlk devre 0-0 sona ererken ikinci devreye de Yeşil Beyazlılar savunma ağırlıklı bir oyunla başladı. Ancak 69. dakikada Furkan Soyalp’in mükemmel füzesi, Bursaspor’u öne geçirdi. 2 dakika sonra ceza sahası içerisinde ters bir vuruş yapan Sow, golü kendi kalesine attı. 83’te Janssen’e sert müdahalede bulunan Titi kırmızı kart gördü. Bu karara tepki gösteren Kubilay Kanatsızkuş da kırmızı kart görürken, teknik sorumlu Mustafa Er ise tribüne gönderildi. 89’da Harun’un inanılmaz kurtarışına takılan Fernandao, bir dakika sonra attığı golle Fenerbahçe’yi 2-1 öne geçirdi. Bu sonuçla Sarı Lacivertliler puanını 66 yaparken, Bursaspor ise 39 puanda kaldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler