Bursasporlu futbolcular Samsunspor maçını değerlendirdi

Bursasporlu futbolcular Samsunspor maçını değerlendirdi

Yeni yıla moralli girmek isteyen ancak sahasında Samsunspor'la 1-1 berabere kalarak Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki zirve mücadelesinin gerisinde kalan Bursaspor'da futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi gördüğü iki kırmızı kartla 9 kişi tamamlayan yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Ethem Ercan Pülgir, zor bir karşılaşma olduğunu, iki tane kırmızı kart görmelerine rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi. Pülgir, "Enes arkadaşımızı da tebrik ediyorum iyi kalecilik yaptı. Bence kırmızı kartlar da haklıydı. Hakem doğru karar verdi. İkisi de yüzde yüz kırmızı karttı. Maçı alabilirdik, yüklendik de. Samsunspor'un da pozisyonları vardı. Seyircilere güzel futbol sergilediğimizi düşünüyorum. 2014 yılında daha fazla puan toplayabilirdik. 6 puan daha koysak şu an 4. ya da 3.'ydük. Yıl iyi geçti, yeni yılın daha iyi olmasını diliyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum" şeklinde konuştu.

HARUN TEKİN: "KALECİLİK ÇOK FARKLI BİR ŞEY"

Oyuna iyi başladıklarını ancak ilk görülen kırmızı kartın takımı etkilediğini söyleyen Bursasporlu file bekçisi Harun Tekin, "Zorlu bir mücadele oldu. Oyuna iyi başladık. Golü de bulmuştuk ama kart görmemiz bizi etkiledi tabi. İkinci kartı da gördük ve son dakikalarda biraz zorlandık. Enes de başarılı bir şekilde kaleyi korudu. Kale arkasında olduğumda Enes'e taktik vermedim ama yardımcı olmaya çalıştım. Sonuçta farklı bir durum. Kalecilik çok farklı bir şey. O da elinden geleni yaptı. Ben de destek verdim. Herkese mutlu yıllar diliyorum. Özellikle Bursaspor'a başarılı bir yıl diliyorum" dedi.

Genç oyuncu Emre Taşdemir ise buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini, hakemin de biraz dikkatsizliği olduğunu söyledi. Taşdemir, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Üzüntülüyüz. Pek söyleyecek bir şey yok. Tüm insanların yeni yıla sağlıklı, mutlu huzurlu girmesini diliyorum. Yeni yılın kulübümüze iyi şeyler getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.