Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Bursasporlu futbolcuların 3 puan sevinci

Bursaspor'un Balıkesirspor'u 4-2 yenerek haftalar sonra 3 puanı bir arada görmesi futbolcuların yüzlerini güldürürken, oynanan futbol ve yenilen basit goller ise üzüntü yarattı.

Yayınlanma:

Bursasporlu futbolcuların maç sonu yaptıkları açıklamalar şöyle:

OZAN TUFAN

“Öncelikle iyi maç olduğunu söyleyemem. İyi başlayamadık. Oyunu rakip sahaya yıkamadık. Bu oyun bizim için yeterli değil. Önümüzde daha zorlu maçlar var. Daha rahat kazanmamız gereken maçtı. Kazandık ama zaman zaman hatalarımız oldu.”

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
Bursaspor'un Balıkesirspor'u 4-2 yenerek haftalar sonra 3 puanı bir arada görmesi futbolcuların yüzlerini güldürürken, oynanan futbol ve yenilen basit goller ise üzüntü yarattı.

Maç sonrası sinirli hareketlerine açıklık getiren Ozan Tufan ise, “Benim ne taraftarımıza, ne hocama, ne de yönetime saygısızlığım olur. 2-3 pozisyonda pası verseler boş kaleye golü atacaktım. Vermediler. Atmayınca çok üzüldüm ve sinirlendim” diye konuştu.

SERDAR AZİZ

“Kazanmamız gereken bir maçtı. Seyirci cezamızda vardı. Gelenlere teşekkür ediyoruz. Golle başladık. Josue güzel gol attı. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik. Kötü goller yedik. Defansta yerleşimde sıkıntı oldu. Güçlü ekibiz. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Daha da iyi olabilirdik. 4-2 daha fazla atabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz. Zorlu süreçte en iyisini yapıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz.”

FERNANDAO

“Bu maçta ihtiyacımız olduğu kadarını aldık. Açıkçası ben gol atmama karşın iyi oynadığımı söyleyemem. Şansımızın yardımıyla penaltı pozisyonu oluştu. Takımı galibiyete taşıyan golü attım. Takımım için elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyorum. Önümüzde 10 karşılaşma kaldı. Bu maçlarda 5 gol ve daha fazlasını atabilirsem, hedeflediğim sayıyı bulmuş olabilirim. Benim hedefim Bursaspor’un bu sezon daha iyi yerlerde olması ve mücadele etmesi. Ben de onun için çalışıyorum.”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler