Caddeyi Tel Örgüyle Kapattı

Caddeyi Tel Örgüyle Kapattı

Ordunun en işlek caddesinde bir parselin kendi tapulu arazisi olduğunu iddia eden vatandaş, alanı tel örgülerle çevirdi.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde 50 yıldır kullanılan ve 15 yıldır trafiğe kapalı olan İsmet Paşa Caddesi’nde bir bölüm arazinin kendisine ait olduğunu iddia eden 49 yaşındaki Ali Tütüncü, tapusunu gösterdiği alanı tel örgütlerle kapattı. Dededen kalma arazinin 70 yıldır kendilerinde olduğunu söyleyen Tütüncü, geçmiş dönem belediyesinin yapmış olduğu mağduriyeti yeni belediyenin gidermesini istiyor. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında alanı çeviren Ali Tütüncü, yayaların takılıp düşmemesi için de tel örgülere poşet taktı. Tütüncü’nün tel örgü ile çevirdiği alanın içerisinde dükkanların kalması ise ilginç görüntüler ortaya çıkarttı.
Resmi belgeleri göstererek kendisinin haklı olduğunu belirten Ali Tütüncü, "Eski belediyenin yerimi gasp etmesi sonucu ben tapulu arazimi tel örgülerle çevirdim. Şimdiki belediye yönetiminden isteğim mağduriyetimin giderilmesi ve gasp edilen yerimin geri verilmesidir" dedi.