Cafer Tayyar Selçuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cafer Tayyar Selçuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mecidiyeköy’de motosikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybeden Özel Fransız Lape Hastanesi Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Selçuk’un yakınları ve arkadaşları, yakalarına Selçuk’un motosikletiyle çekilmiş bir fotoğrafını taktı.
Mecidiyeköy’de motosikletiyle kaza geçirerek hayatını kaybeden Özel Fransız Lape Hastanesi Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk, Üsküdar’da bulunan Şakirin Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Selçuk’un ailesi, yakınları ve çok sayıda doktor arkadaşı katıldı. Cenazeye katılanların Cafer Tayyar Selçuk’un motosikletiyle çekilmiş fotoğraflarını yakalarına taktığı görüldü.
“TUTKUN BİR MOTOSİKLETÇİYDİ”
Cafer Tayyar Selçuk’un arkadaşı Sadrettin Soylu, kazayla ilgili bilgi vererek, “Eviyle hastane arasında sürekli motosikletiyle gidip gelen tutkun bir motosikletçiydi” diye konuştu.
Selçuk’un doktor olan yeğeni Yalçın Yavuzer, kendisinin de motosiklet kullandığını belirterek, araç sürücülerinin motosiklet sürücülerine trafikte zor anlar yaşattığını iddia etti.
Yalçın Yavuzer, “Çok uzun süre seyahatler yaptık. Toplumda motosiklet tehlikelidir, kullanmasaydı şeklinde bir algı var. Bu acı bir şey. Birçok kaza aslında dikkatsizlik ve önlem alınmaması nedeniyle oluyor. Motosiklet de dünyadaki en yaygın ulaşım araçlarından bir tanesi“ dedi.
Yavuzer, kaza sonrasında ambulansın geç geldiğini iddia ederek, tepki gösterdi.
Cenaze namazının ardından Cafer Tayyar Selçuk’un cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.