ÇANAKKALE’DEKİ OKUL YÖNETİCİLERİ, İHLAS KOLEJİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ÇANAKKALE’DEKİ OKUL YÖNETİCİLERİ, İHLAS KOLEJİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ve beraberinde bulunan Çanakkale’deki devlet ile özel okul yöneticileri, İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü’nü ziyaret ederek örnek eğitim ve öğretim uygulamaları hakkında bilgi aldılar.
“Eğitimde ve öğretimde örnek uygulamalar”ı incelemek amacıyla düzenlenen program kapsamında konuk ekibi, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Azmi Aksoy ile okul müdürleri Server Gürsoy, Salih Uyan ve Hamdi Özakay karşıladılar. İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Azmi Aksoy, İhlas Koleji’nin akademik çalışmaları, ölçme değerlendirme ve rehberlik faaliyetleri, sosyal ve sportif etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Ardından düzenlenen gezide İhlas Koleji’nin sahip olduğu eğitim imkanları ve uygulamalar yerinde tanıtıldı. İletişim odaklı İngilizce öğretimi ile ilgili bilgiler aktarılırken Storytelling ve CLIL uygulama odaları incelendi. İhlas Koleji’nin 3D Eğitim ve tabletle eğitim uygulamaları ile ilgili sunum yapıldı.
Okul Müdürü Salih Uyan, İhlas Koleji Radyo Televizyon Bölümü’nün stüdyosunda gerçekleştirilen ve öğrencileri gerçek yaşama hazırlayan uygulamalı eğitimler hakkında bilgiler verdi.
Çanakkaleli misafirler ziyaretlerinin sonunda İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş günün hatırası olarak Hami Koç’a bir tablo hediye etti.