Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Ceylanpınar’da Sosyal Aktivite Merkezi Açıldı

Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi’nin desteği ile Ceylanpınar Sosyal Hizmet Müdürlüğü’nde sosyal aktivite alanlarının açılışı gerçekleştirildi.Açılışta bir konuşma yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar...

Yayınlanma:

Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi’nin desteği ile Ceylanpınar Sosyal Hizmet Müdürlüğü’nde sosyal aktivite alanlarının açılışı gerçekleştirildi.
Açılışta bir konuşma yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, aile bütünlüğünün korunması ve aile refahının artırılmasına yönelik sosyal hizmet faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.
Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hizmet dönüşümleri kapsamında nüfusu 50 binin üzerinde olan yerleşim birimlerinde Sosyal Hizmet Merkezleri açma çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı. Demirkol, “Bu bağlamda açılış çalışmalarını devam ettiğimiz Ceylanpınar ilçemizde Sosyal Hizmet Merkezimizin il faaliyeti olarak Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi Ajansı’nın sosyal hizmet merkezi binamız içerisinde oluşturmuş olduğu sosyal aktivite merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Sosyal aktivitelerimiz bilgisayar laboratuarı, oyun salonu ve kütüphanemizle inşallah Ceylanpınar halkına hizmet edeceğiz. Sadece Ceylanpınar’daki vatandaşlarımız değil aynı zamanda Suriye’den kentimize göç eden misafirlerimizin de yararlanmaları için seferber edilen bu materyaller inşallah uzun soluklu ve uzun süreli bir şekilde kullanılacak ve amacına hizmet edecektir” dedi.
Ceylanpınar’da Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi ajansının desteği ile kurulan Sosyal Aktivite Merkezi’nin açılışına Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkan Vekili Cemal Boz, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ramazan Beşkat ve davetliler katıldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler