Chelsea yıldız oyuncuya servet ödedi!

Chelsea yıldız oyuncuya servet ödedi!

24 yaşındaki futbolcu Maviler'in internet sitesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Çok mutluyum. Buraya geldiğimden beri kendimi hep iyi hissettim ve kulübüm bana olan desteğini hiç esirgemedi. Teknik direktör gelişmeme çok yardımcı oldu. Taraftarlar muhteşemdi ve takım arkadaşlarımla aramda harika bir uyum var. Oyun stilimle futbolseverleri hep memnun etmeye çalışıyorum ve çıkardığım işin takdir görmesi çok güzel."

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho ise, "Eden yeni kontrat imzaladığı için çok mutluyum. Teknik heyet ve takım arkadaşlarının onu dünyanın en iyi futbolcusu yapacağına inandığını gösteren bir imza. Zaten birinci sınıf bir futbolcu ve gelişimi mükemmel oldu. Hala çok genç ve dünyanın en iyisi olabilir" dedi.

Bu sezon başında 10 numaralı formayı teslim alan Hazard'ın, haftalık 150 bin Pound olan ücretinin 200 bin Pound'a çıktığı belirtildi.

Chelsea tarihindeki en pahalı kontratı imzalayan Hazard, bu sezon sadece Şampiyonlar Ligi grubundaki son maçta forma giymedi. 36 resmi maçta görev alıp teknik direktör Jose Mourinho'nun vazgeçemediği isimlerinden başında gelen Belçikalı yıldız, 13 gol atıp 12 de asist yaptı.

Hazard, geçen sezon ise 49 resmi maçta görev almış ve 17 gol atıp 10 da asist yaparken, hem Chelsea'de yılın futbolcusu seçilmiş hem de Premier Lig'de yılın en iyi genç oyuncusu seçilmişti.

Hazard, 2012 yazında Lille'den 32 Milyon Pound bonservis bedeli karşılığında Chelsea renklerine bağlanmıştı.