Chp Bilecik İl Başkanı Şinasi Çetinkaya:

Chp Bilecik İl Başkanı Şinasi Çetinkaya:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanlığına atanan Şinasi Çetinkaya, CHP’nin Bilecik’te ve Türkiye’de iktidar olması için yürüttükleri çalışmaları hızla sürdüreceklerini kaydetti.
Eski İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet’in geçtiğimiz aralık ayında il başkanlığından istifa ederek genel seçimlerde milletvekilliğine aday adayı olmasının ardından boşalan koltuğa CHP Genel Merkezi tarafından atama ile getirilen yeni İl Başkanı Şinasi Çetinkaya basın toplantısı düzenledi. İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, yeni İl Başkanı Çetinkaya’nın yanı sıra CHP Parti Meclis üyesi Didem Gültekin, milletvekili aday adayı Çağatay Karahmet, CHP Bilecik merkez ilçe ve il yöneticileri ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Çetinkaya, Bilecik’te bir çok Sivil Toplum Örgütleri’nde görev alarak hizmetlerine devam etmeye çalıştığını söyledi. Çetinkaya, "Emekli olur olmaz CHP Bilecik İl Örgütüne üye oldum. O günden bugüne yaklaşık 20 yıldır CHP üyesiyim. CHP üyeliğim sırasında ilçe delegeliği, il delegeliği, il yönetim kurulu üyeliği gibi partinin her kademesinde görev yaptım. En son il sekreterliği görevini sürdürmekte iken 25 Aralık 2014 tarihinde milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden İl Başkanı Ali Çağatay Karaahmet’ten boşalan il başkanlığına yönetim kurulu arkadaşlarım beni önerdiler. Buradan bu teveccühü gösteren seçilmiş CHP Bilecik İl Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve tüm Bilecik il örgütüme şükranlarımı sunuyorum. İl yönetimimizin ve örgütümüzün bu önerisi ile Genel Merkezimiz 21 Ocak 2015 tarihli yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında örgütümüzün önerisini dikkate alarak CHP Bilecik İl Başkanlığımı ilan etmiştir. Seçim sürecine girdiğimiz şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliğimizdir. Bunun bilincindeyim. Birlik ve beraberlik içerisinde tek hedefimiz olan, Atatürk’ün partisi ve devlet kuran bir parti olan CHP’nin Bilecik’te ve Türkiye’de iktidar olması için bundan böyle çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dürüstlüğünü, ilkesel bütünlüğünü, halkçı yanını ve tüm halkımızı kucaklayan duruşunu Bilecik’te de sürdüreceğiz. Omuz omuza kol kola sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hepinize bir ağabey kadar yakınım. Bu yollarda yıllardır hizmet ve emek vermiş bir kişiyim partimizin kapısı her zaman olduğu gibi tüm Bilecik halkına açık olup mücadelemizde hepinizin desteğine ihtiyacımız olacaktır. Bütün Bileciklileri ve bütün parti üyelerimi bir ağabey sıcaklığıyla coşkuyla mücadele aşkıyla kucaklıyorum. Genel Merkezin belirleyeceği seçim takvimi sürecinde çıkacak milletvekili aday adaylarına şimdiden başarılar dilerim" dedi.