Chp’li Kadınların Ev Ziyaretleri Sürüyor

Chp’li Kadınların Ev Ziyaretleri Sürüyor

CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kılıç, Odunpazı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı İlçesi Meclis üyesi Cahide Tetik ev ziyaretlerini sürdürüyor.
71 Evler Mahallesi’nde ev ziyaretleri yapan İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kılıç, ev ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirterek “Türkiye’nin sorunları, güncel haberler, kadın, gençlik ve geçim sorunu konusunda karşılıklı konuşmalar yapıldı. Yaşamları, sıkıntıları, sorunları hakkında mahalle sakinleri çok acı ama kızgın ve öfkeli cevaplar verdi” diye konuştu.
İşsizlikten, sağlık hizmetlerinden faydalanırken ödenen ücretlerden ve emeklilerin durumlarından yakınıldığını vurgulayan Kılıç, “CHP’nin Aile Sigortası politikası, gençlere iş imkanlarının sağlanması, emeklilerin yaşam standartlarının nasıl iyileştirilebileceği konularında sosyal devlet olarak ne yapılması gerektiğini anlattık. Mahalle sakinleri ile görüşmemiz çok verimli geçti. Kadınlarımız bizi çok iyi anladıklarını ifade ettiler. Biz birbirimizi anlarız denilerek, biz kadınların çocuklarımızın geleceklerini düşünmemiz gerektiği, cumhuriyetimizin tehlikede olduğu, cumhuriyetimize sahip çıkmamız gerektiği konularında fikir birliğine ulaşıldı” diye konuştu.