Cihan Ünal Gülben Ergen’i mest etti

Cihan Ünal Gülben Ergen’i mest etti

Kıbrıs'ta sahne alan Gülben Ergen'in ünlü konuklarından Cihan Ünal, sesiyle ünlü sanatçıyı mest etti.

Sözcü'de yer alan habere göre 19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahneye çıkan tek sanatçı olan Gülben Ergen sahne performansı ile dikkat çekti.

Bayram tatili dolayısıyla Girne Rocks Hotel sahne programında Gülben Ergen'e yer verdi. Başarılı sanatçı iki gecelik konser için Kıbrıs'taydı. Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı kendisini dinlemek üzere gelen dinleyicileri ile de tek tek ilgilendi. Hayranları ile fotoğraf çektirip onlarla şarkılarını söyleyen Gülben Ergen'in ünlü konukları da vardı.

Ünlü oyuncu Cihan Ünal, tiyatro sanatçısı Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, Nil Burak, Hayri – Lale Yazıcı çifti ve Ozan -Bahar Şer çifti de konseri izleyenler arasındaydılar.

CİHAN ÜNAL, ERGEN’İ MEST ETTİ

Gülben Ergen konseri sırasında ünlü konukları ile de sık sık ilgilendi. Masalarına gittiği sanatçı dostları ile şarkılar söyleyen Gülben Ergen önce sahneye Nil Burak'ı aldı. Nil Burak şarkı söylerken Gülben Ergen'de onu cep telefonu ile çekti. Gülben Ergen elindeki cep telefonu ile sahnede dikkat çekti.

Bir diğer isim ise Cihan Ünal idi. Cihan Ünal, Gülben'in isteği üzerine sahneye geldi ve merhum sanatçı Tanju Okan'ın “Kadınım” adlı şarkısını söyledi. Cihan Ünal şarkıyı söylerken yanından ayrılmayan ve ona sarılan Gülben Ergen adeta Cihan Ünal'ın etkileyici ses tonuyla söylediği şarkıyla adeta mest oldu.

Cihan Ünal yanındaki sevgilisi Rezzan Hanım ile de dikkat çekti. İlk kez objektiflere yakalanan ikili bayram tatilini Kıbrıs’ta geçirdiler.