Daha Yeşil Bir Tavşanlı İçin Çalişiyorlar

Daha Yeşil Bir Tavşanlı İçin Çalişiyorlar

Tavşanlı Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin değişik bölgelerinde farklı mahallelerde çim biçme, çim dikme, ağaçlandırma ve ot temizleme çalışmaları sürüyor. Ekipler, kuruyan ağaçların budama çalışmalarını da gerçekleştiriyor.
Diğer taraftan çevre düzenleme ile ilgili Hayırlı Hizmetler Vakfı tarafından yaptırılan İslam Kültürü Merkezi binası ve Hanımçeşme Düğün Salonu’nun önü yine belediye ekiplerince tamamlandığı ifade edildi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Tavşanlı halkına daha iyi bir yaşam noktasında çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmekteler. Çiğdem Sokak, Firuze Sokak ve Dağçeşme Mahallesinde bulunan parkların çim biçimi ve çim dikimi işlemlerinde çalışmalarını sürdüren ekip arkadaşlarımız kısa sürede buradaki işlemlerini tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacaklar. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve genel itibariyle halkımızın daha güvenli ortamlarda eğlenmeleri, oynamaları ve gezmeleri için belediyemizce yapılan bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.(EFE)