Defne Samyeli ve kızından Acun Ilıcalı açıklaması

Defne Samyeli ve kızından Acun Ilıcalı açıklaması

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Deren Talu "Böyle bir şey nasıl olabilir" dedi.

İşte Deren Talu'nun isyanı:

Çok kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez 'merhaba' demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim. İddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iddiaları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir bu amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasala haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz

HAYATIMIZDA BÖYLE ÇİRKİNLİKLER YOK

Bir açıklama da Defne Samyeli'den geldi:

Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi ne Londra'sı ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adı karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler.

Deren Talu'ya ev aldığı iddia edilmişti

Sinem Umaç ayrıca ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ise Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli'nin kızına Londra'da ev tuttuğunu da öne sürdü.

Çağatay Ulusoy ile aşk iddiası!

Boşanmanın arifesinde oldukları öne sürülen Subaşı ile Ilıcalı ikilisinden, sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Bir dönemin gelin yarışmasındaki popüler favroisi ve Semra Kaynana'nın merhum oğlu Ata Türk'e yakıştıramadığı Sinem Umaş, birkaç ay önce aynı mekanda birlikte eğlenen ikilinin ardından Ulusoy'un evine gittiğini iddia etti.

Öte yandan sosyal medyada da Şeyma Subaşı'nın paylaştığı bir not dikkat çekti. Subaşı'nın yazdığı "But witout the dark, wee'd never see the stars"(Karanlık olmadan, yıldızları görmek imkansız) notunun Çağatay Ulusoy'un dövmesi olduğu ortaya çıktı.