Dernekten Eğitime Büyük Katkı

Dernekten Eğitime Büyük Katkı

Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Güneşli Beldesindeki Şehit Madenciler Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okulun eksiklerini giderdiler.
Karadeniz Ereğli’de ikamet eden Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden eğitime büyük katkı. Kdz. Ereğli’de yaşayan Düzcelileri bir araya getirerek birlik beraberliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı sağlayan dernek, üyelerinin ortak amaçları doğrultusunda, sosyal, kültürel ve mesleki ihtiyaçlarını paylaşımcı yaklaşımlar ve yenilikçi organizasyonlarla karşılamak ve bu sayede edinilecek bilgi birikiminin yayılımını sağlayarak, beklentilere en üst düzeyde cevap verebilmek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Dernek yönetim kurulu bu amaçla, Güneşli Beldesindeki Şehit Madenciler Ortaokulu’nu ziyaret ederek Okul ve Öğrenciler hakkında okul müdüründen bilgi aldılar. Özellikle Özel Eğitim Sınıfının çok eksiği olduğunu tespit eden Yönetim Kurulu, özel eğitim sınıfını yerinde gördükten sonra okula tekrar giderek sınıfın ve öğrencilerin eksiklerini yerinde karşıladılar.
Dernek Başkanı Erhan İlhan, bu tür yardımların sadece Sivil Toplum Kuruluşlar ile yeterli olmayacağını, İş adamları, Vakıflar, Bölge esnafı ve aklıselim vatandaşların yardımları ile daha çok faydalı olacağını söyledi.