Desob’a Genel Kurul Ziyaretleri Başladı

Desob’a Genel Kurul Ziyaretleri Başladı

17 Eylül’de yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri, destek almak amacıyla DESOB’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, mevcut genel başkan Bendevi Palandöken’i desteleyeceklerini açıkladı.
TESK Genel Başkan yardımcısı Burhan Aksak, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Bursa, Antalya Birlik Başkanları Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Önümüzdeki hafta yapılacak genel kurul öncesi mevcut Genel Başkan Bendevi Palandöken için destek aramaya çıkan grup Düzce esnaf odalarının temsilcileri ile buluştu.
DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, genel kurulda Düzce’den 10 oy kullanılacağını söyleyerek destekleyecekleri ismin Palandöken olduğunu belirtti. Mustafa Kayıkçı; “ Bu bir nezaket ziyareti. 17’sinde genel kurul olacak.Genel Başkanımızın görüşmeleri olduğundan yönetici arkadaşların bu ziyaretlerine katılamadı. Bendevi Palandöken ve ekibi bizim için ağabey niteliği taşır, onların insancıl duruşunu saygıyla karşıladığımız için, 7 yönetim kurulu, 3 de federasyon olmak üzere 10 oyu karşılıksız kendilerine vermeyi uygun gördük. Kimse karşı çıkmadı, bu dönem rahatız. Onlara desteğimizi açıkça beyan ediyoruz" dedi.
TESK Genel Başkan yardımcısı Burhan Aksak ise, esnaf odalarının birlik beraberlik içinde çalışması gerektiğini savunarak, DESOB’un verdiği desteğe teşekkür etti. Aksak, “Düzce’ye altıncı, yedinci gelişim. Bu binada emeklerimiz var. Şimdi de genel kurulumuz vesilesiyle böyle bir ziyaret düzenledik. İlgiden dolayı minnettarız. Bizim çabamız, başarımız hep beraber olacak ki, böyle güzel binalarla esnafa sahip çıkmak, birlik beraberliği sağlayacağız. Güçlü olmak için beraber hareket etmemiz lazım. Bu genel kurul daha öncekilere benzemesin. Tek liste ile gidileceğinden umutluyuz.Odalar borsalar birliğinin yaptığını biz de yapıp daha güçlü çıkalım" şeklinde konuştu.