Destekler Bilbordlarla Duyruluyor

Destekler Bilbordlarla Duyruluyor

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, "Bilbordlara asılan afişlerle, Bakanlığımızca ilimize sağlanan hibe desteklemelerini kamuoyuna duyurmayı hedefliyoruz" dedi.
Kırsal kalkınmayı sağlamaya, hayvansal ve bitkisel üretimi artırmaya ve diğer tarımsal hedeflere ulaşmaya yönelik, Bakanlığımızca ilimize aktarılan hibe desteklemelerini anlatan afişler hazırlanarak kentin çeşitli yerlerindeki bilbordlara asıldı.
Ender Muhammed Gümüş, "Bakanlığımızca, Kütahya ilinde sadece bir yılda kırsal kalkınmayı hedefleyen, hayvansal ve bitkisel üretimi artırmaya yönelik 58 milyon TL hibe desteği verilmiştir. 2014-2018 yılları arasında uygulanan Onuncu Kalkınma Planı dâhilinde, Bakanlığımızın desteklemeleri artarak devam edecektir. Bakanlığımızın desteklemelerini kamuoyuna duyurmayı hedefleyen söz konusu bu afişlerin tamamı, İl Müdürlüğümüzün imkanları kullanılarak çalışanlarımız tarafından hazırlanmıştır" diye konuştu.
Bir hafta boyunca kentin dört bir yanındaki bilbordlarda sergilenen afişlerde, Kütahya’ya sağlanan bitkisel ve hayvansal üretim destekleri Kütahyalı vatandaşlarla paylaşıldı.(EFE)