Dikmen seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Dikmen seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor

MÜSİAD Bursa Şubesi'nde Başkan Mustafa Gürses ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Bursa Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Diken, MÜSİAD'ın Türk ekonomisinde önemli katkıları olduğu belirtti.

Akademisyen kimliği ile tanınan Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Diken, KOBİ Uzmanı olduğunu belirterek milletvekilliği durumunda Bursa'da KOBİ'lerin ve aile şirketlerinin kurumsallaşma sürecinde aktif rol alabilecek bilgi ve birikime sahip olduğunu söyledi. MÜSİAD Bursa Şubesi'nin Bursa'da gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi alan Prof. Dr. Ahmet Diken, Bursa'nın büyümesine yönelik üstlendiği misyon ile etkin bir role sahip olan MÜSİAD Bursa Şubesi'yle birlikte hareketten mutluluk duyacağını belirtti.

Kendisine gösterilen misafirperverliğe teşekkür eden Prof. Dr. Ahmet Diken, MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ile 7 Haziran seçimine yönelik fikir alışverişinde bulunduğu programda MÜSİAD Bursa Şubesi'nin yeni yönetimine de başarı dileklerini iletti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Mustafa Gürses, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Prof. Dr. Ahmet Diken'i tanıdığına sevindiğini ve etkileyici bir akademik kariyere sahip olduğunu söyledi.