Diyarbakır’da Kuru Sıkı Tabancayla Kavga Eden Şahis Yakalandı

Diyarbakır’da Kuru Sıkı Tabancayla  Kavga Eden  Şahis Yakalandı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde dün yol verme yüzünden tartıştığı kişiye kuru sıkı tabancasıyla ateş eden Ş.K., isimli şahıs polisin çalışmaları sonucu yakalandı. Yakalanan şahısın üzerinde kuru sıkı silah ile 7 adet fişek çıktı.
Olay, dün Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi AZC Plaza önünde meydana geldi. Yol verme yüzünden Ş.K., isimli şahıs ile S.S. ile U.G. arasında tartışma çıktı. Aracından inen Ş.K., S.S. ve U.G.’nin aracına saldırdı. Araçlarından inen S.S. ile U.G. araçlarına saldıran Ş.K. ile kavgaya tutuştu. Ş.K., belinde taşıdığı kuru sıkı tabanca ile ateş etti. Olayda yaralanan olmazken kavgaya karışan şahıslar kayıplara karışmıştı.
POLİS ÖZEL ÇALIŞMALAR SÜRDÜREREK ŞAHISLARI YAKALADI
Ş.K. isimli şahıs ile kavgaya karışan S.S. ve U.G., isimli şahıslar kavga ettikten sonra olay yerinden hızla uzaklaşıp gözden kayboldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, araştırmalar sonucu şahısların kimliklerini belirledi. Yapılan operasyonel çalışmalar sonucu şahıslar olaydan 15 saat sonra yakalandı. Olayda silahla ateş eden Ş.K. isimli şahıs kuru sıkı Blow F92 marka silahı ile 7 adet fişek ile birlikte yakalandı.
Yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.