Dördüncü Kattan Düşen Hırsız Yaralandı

Dördüncü Kattan Düşen Hırsız Yaralandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, cezaevinden çıkar çıkmaz hırsızlık yapmak için bir eve girmeye çalışan Kazım Ç., dördüncü kattan düşerek yaralandı.
Saat 04.00 sıralarında, Basın Sitesi semtinde bir apartmana tırmanan birini gören çevredekiler, hırsızlık ihbarı ile durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, 4. kata tırmanan Kazım Ç.’nin ayağının kayıp düştüğünü gördü. Toprak zemine düşen Kazım Ç. acı içerisinde kıvranırken polis sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri yaralı Kazım Ç’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kazım Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Öte yandan hırsızlık yapmak isterken düşen Kazım Ç.’nin Cumartesi günü öğle saatlerinde cezaevinden çıktığı belirtildi. Birçok suçtan kaydı olan Kazım Ç., Cumartesi akşam saatlerinde yakalanıp polis merkezine götürüldü. Kazım Ç’in ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından dosyasının ikmalen gönderilmesi suretiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.