Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Eda Ece: Saldırıya uğruyoruz sandım

Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer bir hafta önce sokak ortasında tartışmıştı. Ece o anlara açıklık getirdi.

Yayınlanma:

Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer çiftinin gergin anları objektife böyle yansımıştı. Bir hafta önce sokak ortasında tartışmıştı. Eda Ece muhabirlere “Sorunumuz yok” derken, Buğrahan Tuncer uzaklaşıp oyuncuyu yalnız bırakmıştı.

Cihangir’de görüntülenen Ece “O gün yolda yürürken bir anda önümüze araba çıktı. İçinden 4 kişi indi. Silahlı saldırıya uğruyoruz sandık. Çok korkup tepki verdim. Bu halimiz objektife öyle bir yansıdı ki, kavga ettiğimiz sanıldı” dedi.

İLGİLİ HABER Buğra Gülsoy’un Eski Eşi Nilüfer Gürbüz Yeni Aşka Yelken Açtı
Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer bir hafta önce sokak ortasında tartışmıştı. Ece o anlara açıklık getirdi.

“Şiddet olayları güzel ülkemize hiç yakışmıyor”

Öte yandan Sabah’tan Gökhan Gökduman’ın haberine göre, oyuncu Eda Ece’ye, Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etmesi hakkında ne düşündüğü soruldu.

Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Bu yapılanlar, güzel ülkemize yakışmıyor. Ben hiç şiddete maruz kalmadım ama her gün kocası tarafından öldürülen kadınları görünce inşallah adalet yerini bulur diyorum.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler