Edirne’nin Keşan İlçesinde Kar Yağışı Tipi Şeklinde Devam Ediyor

Edirne’nin Keşan İlçesinde Kar Yağışı Tipi Şeklinde Devam Ediyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırmaya devam ediyor.
Dün öğle saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle meydana gelen buzlanma, yollarda sürücüleri zor durumda bırakıyor. Keşan-İstanbul, Keşan- Edirne, Keşan-Gelibolu ve Keşan-İpsala Karayollarında kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüler kayma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.
Kar yağışının etkili olduğu Keşan-Gelibolu Karayolu’nda bulunan Koru Dağı’nda da çok sayıda araç kar yağışı nedeniyle zor durumda kalırken, Karayolları ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Karayolları ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık, çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kar yağışının yoğun olduğu ve buzlanmanın meydana geldiği Koru Dağı’nda çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Boyalık, "Çalışmalar devam ediyor. Yollarımız tuzlanıyor. Greyderlerimiz çalışıyor. Devletin bütün imkanları seferber edilmiş durumda. Şu anda bulunduğumuz yer de Keşan’ın en çok kar tutan yeri. Ancak şu ana kadar herhangi bir kaza olmaması çok sevindirici. Çalışmalar aralıksız devam edecek" dedi.
Öte yandan, gün boyu Keşan’ın çevresindeki yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam etti.