19-23 Nisan arası 1 alana 1 bedava indirimi başladı! Her şey yarı fiyatına satılmaya başlandı

19-23 Nisan arası 1 alana 1 bedava indirimi başladı! Her şey yarı fiyatına satılmaya başlandı
Carrefoursa, çocuklar ve aileleri için sevindirici bir kampanya duyurdu. "1 alana 1 bedava" ve seçili ürünlerde yüzde 50 indirim fırsatlarını kaçırmayın! İşte detaylar…

Her şey yarı fiyatına satılmaya başlandı! 19-23 Nisan arası 1 alana 1 bedava indirimi başladı- Carrefoursa'da çocuk ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! 1 alana 1 bedava ve %50 indirim fırsatları.

Carrefoursa, çocukları ve ebeveynleri sevindirecek bir kampanya ile karşımızda! Özellikle bu dönemde, çocuklarınız için eğitici ve eğlenceli ürünler arıyorsanız, bu fırsatları kaçırmak istemeyeceksiniz. 1 alana 1 bedava ve seçili ürünlerde yüzde 50 indirim ile hem cebinizi hem de çocuklarınızı mutlu edin!

1 Alana 1 Bedava Ürünler

Bu kampanya kapsamında çocuk kitapları ve okul kırtasiye ürünleri öne çıkıyor. Carrefoursa Kart sahipleri bu fırsattan özel olarak yararlanabilir. Kitaplar, çocukların dünyasını genişletirken kırtasiye malzemeleri ise onların yaratıcılıklarını destekleyecektir.

Yüzde 50 İndirimli Ürünler

19 Nisan ile 23 Nisan tarihleri arasında, seçili aile oyunları, puzzle çeşitleri ve peluş oyuncaklar yarı fiyatına sizleri bekliyor. Ailece vakit geçirmek için birebir olan bu ürünler, evdeki eğlenceyi iki katına çıkaracak.

Çocuk Kitapları

18 Nisan'a kadar sürecek olan çocuk kitapları indirimi, minik okurlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Carrefoursa'da çeşit çeşit kitaplarla çocuklarınızın hayal dünyası genişleyecek.

19-23-nisan-arasi-1-alana-1-bedava-indirimi-basladi-her-sey-yari-fiyatina-satilmaya-baslandi1.webp

19-23-nisan-arasi-1-alana-1-bedava-indirimi-basladi-her-sey-yari-fiyatina-satilmaya-baslandi2.webp

19-23-nisan-arasi-1-alana-1-bedava-indirimi-basladi-her-sey-yari-fiyatina-satilmaya-baslandi3.webp

19-23-nisan-arasi-1-alana-1-bedava-indirimi-basladi-her-sey-yari-fiyatina-satilmaya-baslandi4.webp